Tronex A/S
Når detaljen tæller

TRONEX din fremtidige samarbejdspartner

tronex circle

Med kerneværdier som et godt fundament af teknisk viden og mange års erfaring med elektronikproduktion i samarbejde med nogle af Danmarks ledende virksomheder går vi gerne i dialog med nuværende og potentielt nye kunder for sammen at finde de teknisk bedste og økonomisk mest konkurrencedygtige løsninger.

Vi er altid på forkant med nyt produktionsudstyr for at kunne indfri kundernes forventninger. Foruden en opdateret maskinpark til printmontage og kvalitetskontrol, er vi parat til at investere i specialudstyr, som understøtter kundernes behov. Vi udfører bl.a. coating og indstøber elektronik for at kunne levere robuste produkter, som er modstandsdygtige overfor diverse klimapåvirkninger.

Kort sagt, træk på vores erfaring, når der er behov for at finde den bedste produktionsløsning.

Læs mere Kontakt os

Kontakt os

  1. Ønsker du at høre mere om vores løsnings muligheder, kan vi kontaktes på telefon
    +45 4576 2333 eller ved at udfylde nedenstående formular.
  2. *
    Invalid Input
  3. *
    Invalid Input
  4. Invalid Input
 
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Tronex er en velkonsolideret virksomhed. Konservativ forretningsførelse og loyalt samarbejde har ført til højeste kreditværdighed siden år 2000.