Tronex A/S

Tronex er med på E-18 i Odense

Tronex er med på E-18 i Odense

Tronex er kendt for altid at gå i tæt dialog med kunderne for sammen at finde de tekniske og økonomiske løsninger, der sikrer, at kundens slutprodukt bliver konkurrencedygtigt.

-Vi er med på elektronikudstillingen E-18 i Odense, fordi vi vil i dialog med virksomhederne. Vi har ingen standardløsninger, men vi ved, hvordan tingene kan produceres optimalt. Kræver det justeringer i vores produktionsudstyr, ja, så er vi...

Nye certificeringer

Som led i Tronex strategi om løbende at styrke vores position som en seriøs og ansvarlig samarbejdspartner, er vi pr. 1 marts 2017 blevet miljø og arbejdsmiljø certificeret. Yderligere er vores ISO 9001 blevet opdateret fra 2008 til 2015 version.

ISO 9001:2015
Kvalitetsledelse med et stærk kundefokus, motivation og en procestilgang med løbende forbedringer, er de principper som har været bærende i overgang...

Tronex deltager på EOT i Herning

Markedet bevæger sig og Tronex er i konstant bevægelse for at imødekomme de udfordringer vore kunder ser.

Vi er derfor med på EOT – ELECTRONICS OF TOMORROW fra den 31 okt. til den 2 nov. 2017.

Messen som ønsker at reboote begrebet elektronikmesse har fokus på innovation, elektronik, start-ups, netværk, udstilling og konferencer alt sat sammen til en tre dages oplevelse med fokus på morgendagens netværk.

Kom forbi stand 9744 og find ud af hvad og hvem...

Tronex støtter Knæk Cancer

Kræft rammer i dag 1 ud af 7 danskere, mens de er på arbejdsmarkedet. Mange af os kender derfor en eller flere som på et eller andet tidspunkt er blevet berørt af denne frygtelige sygdom. Hos Tronex donerede virksomheden og medarbejderne derfor beløb til landsindsamlingen 2016 til støtte for kræftens bekæmpelse.

Tronex investerer i SPI 3D Inspektion

HP-520 SPI (Solder Paste Inspection) 

Et af de seneste tiltag i Tronex, er investering i vores SPI 3D Inspektion. 

Med SPI sikrer vi konstant og præcis mængde loddepasta i produktionslinjen, hvorved vi helt undgår fejl-kilder som loddebroer eller udsultede lodninger. 

I takt med at elektronik design indeholder mindre og mindre komponenter er investeringen med til at fremtidssikre, at vi i...

Tronex er med på E-16 i Odense

Tronex er med på E-16 i Odense

-Vores kunder har succes, og der er travlhed i udviklingsafdelingerne hos både store og små virksomheder. Det smitter af på os. For at fastholde vores position som en attraktiv samarbejdspartner, har vi det seneste år investeret store beløb i det nyeste produktionsudstyr, siger Tronex’ adm. direktør Stig Nielsen.

Tronex...

Tronex øger produktionskapaciteten

Investeringen i et nyt modul til vores SMT linje, gør det nu muligt at placere op til 65.000 komponenter per time.  

SMT linjen har 324 8 millimeter feedere og 20 trays. Dermed er det muligt at fremstille mere komplekse printplader, og opfylde flere kunders ønsker, krav og forventninger.

Ved at udstyre maskinerne med automatisk understøtning og et nyt laser...

Nu afslører Tronex de skjulte fejl

Tronex har netop investeret i et nyt røntgensystem fra General Electric (GE). Systemet er baseret på GEs Phønix platform, og betyder, at vi nu kan tilbyde at udarbejde FAR rapporter med detaljeret røntgenbilleder af skjulte loddepunkter.

Med det nye system kan vi se mulige voids, brud og ufuldstændige lodninger gennem massivt materiale som eksempelvis støbninger.

Vores...

Ny Yamaha iPulse M20

Tronex har i efteråret 2014 investeret i endnu en Yamaha iPulse M20. Med to fuldautomatiske pick&placemaskiner in line har vi fået endnu højere kapacitet samt mulighed for af håndtere meget komplekse print. Maskinen er udstyret med motor feedere, som kan håndtere mikroelektronik og specialkomponenter. Feeder og system giver os sporbarhed ned til komponentniveau. Det nyeste vision system sørger for præcis komponentplacering og sikkerhed for at korrekt valg af komponenttype....

Nyt 'vartegn' hos Tronex

Nu lodder vi med Nitrogen.

Den høje nitrogen beholder udenfor Tronex virker som et 'vartegn' om en ny tid. Der er nemlig mange gode grunde til at lodde med nitrogen i stedet for normal iltholdig atmosfære. Helt overordnet bliver den samlede kvalitet bedre på det enkelte print samtidig med at det giver os som producent en større fleksibilitet og et bedre procesflow.

Grundet stigende efterspørgsel for montage af mikroelektronik og deraf skærpede krav...

Ny Reflow Ovn med flere zoner

Efter en kvalificerende proces har TRONEX føjet en ny reflow ovn til SMD-linien.

Det drejer sig om en Rehm Vision XS 9+3 zoners ovn med tre separate aktive kølezoner. De mange zoner i ovnen giver os optimale betingelser for præcise og fuldt kontrollerbare lodde- og køleprocesser.

Hvert print har sin egen loddeprofil tilknyttet via produktionssoftware. Alle data kan logges under hver enkelt produktion.

Ovnen er naturligvis in-line med vore pick-and-place...

AOI, Automatisk Optisk Inspektion

TRONEX har investeret i et Göppel AOI-udstyr for at kunne sikre vore kunder en højere yield på utestede print, idet udstyret foretager en optisk inspektion af lodninger og komponenter helt ned til de mindste størrelser som fx 01005.

Systemet er udstyret med flere kameraer. Det giver mulighed for at verificere flere parametre på et printkort samt tekstinformationer på komponent niveau. Systemet kan ligeledes genkende og registrere loddekvaliteten af de monterede print. Dette...