Tronex A/S

Nyt 'vartegn' hos Tronex

Nu lodder vi med Nitrogen.

Den høje nitrogen beholder udenfor Tronex virker som et 'vartegn' om en ny tid. Der er nemlig mange gode grunde til at lodde med nitrogen i stedet for normal iltholdig atmosfære. Helt overordnet bliver den samlede kvalitet bedre på det enkelte print samtidig med at det giver os som producent en større fleksibilitet og et bedre procesflow.

Grundet stigende efterspørgsel for montage af mikroelektronik og deraf skærpede krav...

Ny Reflow Ovn med flere zoner

Efter en kvalificerende proces har TRONEX føjet en ny reflow ovn til SMD-linien.

Det drejer sig om en Rehm Vision XS 9+3 zoners ovn med tre separate aktive kølezoner. De mange zoner i ovnen giver os optimale betingelser for præcise og fuldt kontrollerbare lodde- og køleprocesser.

Hvert print har sin egen loddeprofil tilknyttet via produktionssoftware. Alle data kan logges under hver enkelt produktion.

Ovnen er naturligvis in-line med vore pick-and-place...

AOI, Automatisk Optisk Inspektion

TRONEX har investeret i et Göppel AOI-udstyr for at kunne sikre vore kunder en højere yield på utestede print, idet udstyret foretager en optisk inspektion af lodninger og komponenter helt ned til de mindste størrelser som fx 01005.

Systemet er udstyret med flere kameraer. Det giver mulighed for at verificere flere parametre på et printkort samt tekstinformationer på komponent niveau. Systemet kan ligeledes genkende og registrere loddekvaliteten af de monterede print. Dette...