Tronex A/S
Specialiseret erfaring

Om Tronex

Vores mission var fra starten i 1988 at hjælpe med prototyper og små unikke serier i høj kvalitet og til hurtig levering. Dette har stadig fokus, selv om forretningsmodellen i dag er baseret på strategiske partnerskaber med vore kunder omkring et fuldservice koncept inden for elektronikproduktion. Idéen om en lokal prototype og lav-volumen producerende virksomhed i kombination med en høj volumen producent i Fjernøsten har vist sig meget succesfuld såvel for vore kunder som for udviklingen af Tronex eget forretningsvolumen.

Teknisk dialog

Tronex vækst gennem mange år er bygget på et sundt fundament af teknisk viden. Det stammer fra en god teoretisk og praktisk baggrund samt mange års samarbejde med ledende virksomheder i dansk industri – og dermed en dybtgående viden om et bredt udvalg af processer og teknologier, som hver især har stillet forskellige krav til vores udstyr og personale.

Tronex’ styrke ligger i en stram arbejdsproces samt en professionel teknisk dialog med kunden. I den forbindelse er vores ERP system vitalt. Det medvirker til at sikre et professionelt flow af teknisk dokumentation i huset og forenkler kommunikationen mellem kunderne og vore produktionsafdelinger.

Fokus på det ekstreme miljø

For at løse de mange specialopgaver, vore kunder stiller til produkter der skal kunne fungere i ekstreme miljøer, investerer vi løbende i specielt produktionsudstyr. Blandt andet tilbyder vi lodning i inaktiv atmosfære. Vi lakerer, limer og indstøber elektronik for at sikre robuste produkter, som er modstandsdygtige over for varme, kulde, fugt eller med andre specialbehov.

Tronex cirkler

Medarbejdere

Vi er i dag et erfarent og højtspecialiseret team af medarbejdere, stadig med hovedvægt på produktion. For at vi kan yde vores bedste, stræbes der efter at give alle så god en ballast som muligt til at løse de mangeartede opgaver. Dette sker dels i form af efteruddannelse dels ved intern træning. 

Det er vigtigt for os, at både det fysiske og det sociale arbejdsmiljø fungerer optimalt. Vi ønsker en arbejdsplads, hvor medarbejderne er glade og motiverede til at løfte virksomhedens opgaver og målsætninger. 

Medarbejderne er i høj grad med til at forbedre produktionsprocesserne og kvaliteten af de leverede produkter ved at være opmærksomme på hvilke områder, der kan effektiviseres og forbederes.

Sund økonomi

Trods større og mindre udsving i dansk økonomi gennem tiden, er det lykkedes Tronex at vokse til sit nuværende forretningsvolumen gennem organisk vækst – og fortsat være selvfinancierende. Det giver os en god nattesøvn og vores kunder en stabil leverandør.