Tronex A/S
Viden forenkler processen

Vision & Strategi

Tronex' vision er at være den foretrukne EMS leverandør indenfor den industrielle sektor. Med en sund forretningssans og mange års erfaring med elektronikproduktion kan vi tilbyde vore nuværende og kommende kunder en viden, som retter sig mod design- og produktionstekniske spørgsmål såvel som de økonomiske mål for kundens produkt.

En sparring som bedst opnås gennem et formaliseret partnerskab, hvor vi får et indgående kendskab til kundens produkter og viden om kundens behov på den lange bane.

Partnerskab

Et strategisk partnerskab byder på flere fordele for kunden. Det gør os velegnet som sparringspartner, når eksisterende produkter og/eller produktionsprocesser skal optimeres. Desuden letter det styringen i det daglige og forenkler kommunikationen med kunden.

Det giver også mulighed for at sikre kritiske komponenter til produktioner med kort leveringstid for at tilpasse sig svingningerne i kundens behov. Konkurrencedygtige komponentpriser opnås gennem planlægning og godt købmandsskab.

Vi påtager os endvidere gerne hele det logistiske ansvar for et produkt, foretager indkøb og lagerføring af komponenter såvel som færdigproducerede enheder, som leveres efter kundens forecast og ordrer.

Kontakt salgsafdelingen og få en præsentation af konceptet og lad os diskutere, hvordan denne forretningsmodel kan blive til fordel for din virksomheds udvikling og lønsomhed.