Automatiske lagerrobotter

Fuld service for kunderne: Tronex investerer i automatiske lagerrobotter med klimakontrol

For at levere det bedste for samarbejdspartnere og kunder udvider Tronex med fem automatiske lagerrobotter, der sikrer optimal opbevaring og et effektivt og fuldt sporbart lagersystem.

Tronex vil være teknisk førende EMS-leverandør, og med investeringen i de automatiske lagerrobotter ISM 500 og to gange 3600 samt 3900 sikrer vi nu bedre effektivitet.

”Lagerrobotterne kan håndtere alle typer af komponenter, og de fire store er fuldautomatiske, så vi loader en stykliste, og så sørger robotten for resten. På den måde lander alt det rigtige sted, og vi er sikre på, at vi altid plukker komponenterne i den rigtige rækkefølge”, siger Stig Nielsen, CEO i Tronex.

Derudover bliver hver enkelt komponent automatisk udstyret med et unikt ID, som sikrer fuld sporbarhed for kunderne.

Plads til 15.000 komponenter

Regner man udelukkende med 7”-ruller, vil der i alt i lagerrobotterne kunne opbevares knap 15.000 forskellige komponenter.

”Og de kommer til at være opbevaret under automatisk klimatisk kontrollerede forhold. Kort sagt. Vi optimerer opbevaringen for vores kunder”, siger Stig Nielsen.

Lagerrobotterne kan opbevare og holde styr på lokationer for alle typer af komponenter, sticks, mekanikdele, ruller,,  poser og trays.

Tronex regner med, at 95 procent af alle SMD-overfladekomponenter kommer til at blive opbevaret i de automatiske lagerrobotter fremadrettet.

Del denne historie