Nye ISO-certificeringer styrker arbejdet med kvalitet, sikkerhed og miljø

I vores kontinuerlige indsats for at styrke vores forretning er Tronex d. 28. februar 2020 officielt blevet certificeret efter ISO 45001. Vi er meget stolte af, at vi som arbejdsplads nu kan dokumentere, at vi tager højde for medarbejdernes sikkerhed og trivsel. Samtidig er vi også blevet re-certificeret efter ISO 9001 og ISO 14001. Vi ønsker at bruge disse ledelsessystemer for hele tiden at kunne fastholde og forbedre vores kvalitet til gavn for både kunder, medarbejdere og miljøet.

Tronex har været styret igennem kvalitetsledelsesystemet ISO9001 siden 2003 og er nu blevet re-certificeret i systemet. Det understreger, at vi arbejder effektivt med kvalitet, hvilket vi er meget tilfredse med.

Derudover er det en del af vores strategi som en ansvarlig virksomhed at fokusere yderligere på miljø og arbejdsmiljø. Vi har derfor valgt også at blive certificeret efter ISO 45001, som er en opgradering til nyeste arbejdsmiljøstandard. Med miljøledelsessystemet ISO 14001 vil vi styre og styrke vores miljøindsats, hvilket giver god mening i forhold til vores kunders behov. Stig Nielsen, CEO, udtaler: “Miljø og bæredygtighed betyder rigtig meget for os som virksomhed. Tronex er allerede leverandør af flere produkter til den grønne energisektor Og benytter selv udelukkende elektricitet, fra vindenergi i deres bygninger og produktion. Derfor glæder det mig, at vi nu forbedrer og udbygger vores bevidsthed omkring miljø- og arbejdsmiljø med ISO 14001 og ISO 45001.”

Del denne historie