Electronics of Tomorrow

Teknologiske investeringer og socialt ansvar i fokus: Tronex er en del af Electronics of Tomorrow

Tronex deltager på messen Electronics of Tomorrow i Herning Messecenter mellem den 9. og 11. maj. Her kan du høre om vores seneste teknologiske investeringer i Tronex og fremtiden, og så kan du også høre om Tronex som bæredygtig og socialt ansvarlig virksomhed.

Som teknisk førende EMS er Tronex allerede synonym med Electronics of Tomorrow. Det viser sig blandt andet ved vores investeringer i teknologisk udvikling gennem de senere år for at kunne levere fremtidens elektronikprodukter.

Nyeste skud på stammen er et helt nyt produktions-set up, som kombineret med et nyt ERP skal sikre fuld sporbarhed for de kunder, som ønsker dette.

Investeringerne konsoliderer Tronex’ position som solid EMS-partner på det danske marked og skal sikre, at samarbejdet med vores kunder forsat styrkes.

”Vi ser frem til at deltage på Electronics of Tomorrow og fortælle om vores nye investeringer og fokus på at være en socialt ansvarlig virksomhed”, siger CEO i Tronex, Jan Storgaard.

LÆS OGSÅ: To nye Yamaha-linjer med flere YSM20r-moduler fremtidssikrer SMT-produktionen

Tronex har nemlig et fornyet og styrket fokus på, at produktionen skal være mere end printmontage. 

Derfor har Tronex både fokus på bæredygtighed, miljø- og arbejdsmiljøcertificeringer og CSR.

”Vi vil mere end at være teknisk førende EMS-partner. Vi vil også skabe værdi. Både med produkterne, for vores medarbejdere, miljøet og vores samarbejdspartnere. Det er helt essentielt for os”, siger Jan Storgaard.

Gennem dialogskabende samarbejder går Tronex altid forrest. Og den dialog kan du også opleve til Electronics of Tomorrow i Herning, hvor vi glæder os til at møde dig.

 

Del denne historie