Teknologiske investeringer i fremtiden i fokus: Tronex er en del af Electronics of Tomorrow

Tronex er en del af messen Electronics of Tomorrow i Herning Messecenter mellem den 30. august og 2. september. Her kan du høre om vores seneste store teknologiske investeringer i Tronex og fremtiden, og så kan du også høre om Tronex som attraktiv arbejdsplads.

Som teknisk førende EMS er Tronex allerede synonym med Electronics of Tomorrow. Det viser sig blandt andet ved vores investeringer i teknologisk udvikling gennem det seneste år for at kunne levere fremtidens elektronikprodukter. Investeringerne konsoliderer Tronex’ position som solid EMS-partner på det danske marked.

”Vi glæder os til at deltage på Electronics of Tomorrow. Messen er lig med innovativitet, samarbejde og fornyelse. Præcis det samme, der kendetegner Tronex”, siger CEO i Tronex, Stig Nielsen.

Og mens det meste af verden har været lukket ned gennem det seneste halvandet år, har Tronex skruet op for både produktion, ansættelser og investeringer.

”Vi vil være teknisk førende EMS-partner. Derfor er investeringer i teknologisk udvikling, bedre processer og en fleksibel produktion helt essentiel for os”, siger Stig Nielsen.

Gennem dialogskabende samarbejder går Tronex altid forrest. Og den dialog kan du også opleve til Electronics of Tomorrow i Herning, hvor vi er klar til at fortælle om de mange investeringer, der blandt andet tæller:

  • – En fuld automatisering af vores SMD-lager
  • – En investering i både kapacitet og muligheder med indkøbet af to nye Yamaha YSM20r-linjer til montering af komponenter
  • – En udvidelse med 3D AOI, som sikrer høj kvalitet og en forøgelse af kapaciteten
  • – Et bedre overblik med et nyt ERP-system, som sikrer fortsat effektivisering og mulighed for vækst
  • – En X-Ray Counter til tælling af komponeter på brudte ruller
  • – Et automatisk incoming inspection table, som både sikrer varemodtagelse samt scanning og fotografering alle indkommende varer
  • – En udvidelse af medarbejderstaben for at kunne løse alle opgaver fleksibelt i dialog med vores kunder

 

Vi glæder os til at møde dig til Electronics of Tomorrow.

Del denne historie