YSM20r

To nye Yamaha-linjer med flere YSM20r-moduler fremtidssikrer SMT-produktionen

Indkøbet af to nye Yamaha YSM20r-linjer til montering af komponenter fremtidssikrer SMT-produktionen og giver både mere kapacitet og flere muligheder.

Effektivitet, fleksibilitet og et minimum af fejl. Med indkøbet af to nye Yamaha-linjer med henholdsvis to og tre YSM20r-moduler bliver montering af komponenter både hurtigere og mere fleksibel.

Linjerne er forberedt til al form for automatisk montering af komponenter og er blandt verdens hurtigste målt på monteringshastighed i sin klasse.

Maskinerne har en lang række nye features, der blandt mange ting gør, Tronex kan skifte rundt på feedere og vogne uden at stoppe maskinerne.

Samtidig giver et nyt wide scan-kamera forbedret komponenttilpasningsevne, og Twist and bow on the fly-scanning betyder, at komponenterne ikke bliver stressede under montage. Og det er blot nogle af de mange funktioner, Tronex har fået.

LÆS OGSÅ: Mangel på halvledere: Tronex får kunder til at være førende på markedet

”Vi får i kombination med vores nye lagereoler mulighed for at tilbyde fuld sporbarhed på de nye linjer i nær fremtid. De nye linjer har en Pick and place-rate, der er 30 procent højere end vores gamle linjer. Det giver et anseeligt løft I kapaciteten”, siger Stig Nielsen, CEO i Tronex og uddyber:

”Vi har valgt maskiner med mulighed for kunne håndtere et højt miks af komponenter. Det gælder både store, små og besværlige, som vi nu kan køre på samme tid. Det er med til at give den fleksibilitet til vores kunder, som vi ønsker at tilbyde”, siger Stig Nielsen.

Med valget af to helt nye ens linjer får Tronex mulighed for at flytte fra den ene linje til den anden og også køre familieopsætninger med et løft i effektiviteten til følge.

”Muligheden for at flytte mellem linjerne giver os ligeledes mulighed for at honorere hasteordrer og prototyper”, siger Stig Nielsen.

De to nye maskiner er allerede taget i brug og er medvirkende til at cementere Tronex’ position som teknisk førende EMS-leverandør i Danmark.

Del denne historie