Tronex direktør

Tronex ansætter ny administrerende direktør

54-årige Jan Storgaard er ny administrerende direktør for Tronex. Samtidig bliver Stig Nielsen teknisk salgsdirektør.

Tronex styrker ledelsen og virksomheden med ansættelsen af 54-årige Jan Storgaard som ny administrerende direktør.

Ansættelsen sker for at udbygge den tekniske side af virksomheden og styrke strategiske visioner for fremtiden med blandt andet proces- og produktionsoptimering, som er en naturlig del af udviklingen for, Tronex kan blive førende teknisk EMS i Danmark.

”Jeg glæder mig meget til at begynde hos Tronex, hvor vi sammen skal styrke den udvikling, der allerede er i gang”, siger Jan Storgaard.

Han har selv stor teknisk indsigt og kommer fra en lederstilling i Demant med, hvor han har været med til at opbygge og udvikle mikroelektronik. I samme stilling har han været med til at opbygge produktionsfaciliteter i udlandet.

”Den erfaring tager jeg med mig til Tronex, så vi kan nå virksomhedens strategiske mål. Tronex har netop oplevet en rekordomsætning. Den skal fastholdes og øges”, siger Jan Storgaard.

LÆS OGSÅ: Tronex styrker det fremtidige certificeringsarbejde med ny kvalitetssikringsmedarbejder

Med ansættelsen bliver Stig Nielsen samtidig ny teknisk salgsdirektør og træder også ind i bestyrelsen.

”Jeg helliger mig salget for at styrke samarbejdet, relationerne og partnerskabet med kunderne, så der bliver et tættere bånd”, siger Stig Nielsen.

I samme ombæring styrker Tronex arbejdet med HR, miljø og arbejdsmiljøcertificeringer, som Pia Nielsen kommer til at lede.

Jan Storgaard begynder i sin nye stilling fredag den 18. februar.

Del denne historie