kvalitetssikringsmedarbejder

Tronex styrker det fremtidige certificeringsarbejde med ny kvalitetssikringsmedarbejder

Tronex styrker både arbejdet med analyse, kvalitetssikring og -styring med ansættelsen af 37-årige Lotte Brinch som ny kvalitetssikringsmedarbejder.

Gennem ISO-certificeringer arbejder Tronex kontinuerligt for at fastholde og forbedre kvaliteten til gavn for både kunder, medarbejdere og miljøet.

Og med baggrund i analyse og kvalitetsstyringssystemer bliver det fremtidige certificeringsarbejde nu styrket med ansættelsen af 37-årige Lotte Brinch som ny kvalitetssikringsmedarbejder.

”Jeg glæder mig meget over ansættelsen, hvor jeg kommer til at tage ansvar for kvalitetssikringen. Arbejdet med ISO-certificeringerne bliver styrket, og det er et godt signal at sende til kunderne, for så ved de, at dokumentationen for kvaliteten er i orden”, siger Lotte Brinch.

Hun kommer med stor erfaring fra en lignende stilling, hvor hun blandt andet har stået i spidsen for både procedureopdateringer og audit.

LÆS OGSÅ: To nye Yamaha-linjer med flere YSM20r-moduler fremtidssikrer SMT-produktionen

Hos Tronex kommer Lotte Brinch ligeledes til at skrive kvalitetssystemerne om til Tronex’ nye ERP-system.

”Med ansættelsen af Lotte kommer vi til at få en række veldokumenterede og målbare kvalitetsværktøjer, som understøtter beslutningerne. På den måde forbedrer vi ikke bare kvaliteten, men også effektiviteten, som er et kontinuerligt fokus for Tronex”, siger CEO, Stig Nielsen.

Tronex har været styret igennem kvalitetsledelsessystemet ISO 9001 siden 2003 og er siden blevet re-certificeret i systemet. Tronex har yderligere valgt også at blive certificeret efter ISO 45001 og ISO 14001, som er en opgradering til nyeste arbejdsmiljøstandard.

Vores produktion i Thailand har de samme certificeringer og derudover også en automotive.

Del denne historie