ELEKTRONIKPRODUKTION

Når kvalitet, funktion og masseproduktion går op i en højere elektronikenhed

Vi tager ansvar for din elektronikproduktion ved både at være seriøs og teknisk førende samarbejdspartner. Dine produkter er nemlig vores ansvar.

Derfor investerer Tronex løbende i nyt produktionsudstyr for at være på forkant med den teknologiske udvikling. På den måde er du ikke bare i trygge hænder hos os. Du er også sikker på en elektronikproduktion af højeste kvalitet i den skala, som du har behov for. Således går funktion og massefremstilling hånd i hånd med kvalitet.

De senere år har vi blandt andet investeret i X-ray og SPI-udstyr samt to nye PnP-linjer og lagerrobotter, som er med til at sikre en konstant høj produktkvalitet. Vi ved nemlig, at investeringer i produktionsudstyr er med til at gøre os til foretrukken samarbejdspartner.

Derfor er der heller ingen investering i specialudstyr, vi ikke er klar til. Det handler for os om at indfri alle dine forventninger til elektronikproduktion i verdensklasse og skabe langvarige relationer. På den måde er vi hele tiden omstillingsparate og klar til at investere i specialudstyr, der skaber værdi for dig og understøtter dine behov som samarbejdspartner.

Vores elektronikproduktion overholder alle standarder. Som udgangspunkt tilbyder vi et udgående kvalitetsniveau på AQL 0,65 produceret i henhold til ANSI/IPC-A-610 klasse II og III.

YSM20r

Skriv dig op til TRONEX nyhedsbrev her