Ydelser

Tronex er din betroede partner til et fuld service-koncept af elektronikproduktion. Kort sagt, vi kan det hele. Fra strategisk udvikling og partnerskab til printproduktion og prototyper. Vi tager os også af al logistisk og kan fungere som lagerhotel. Det gør, vi kan tilbyde dig en fuld EMS-pakke. Men du kan selvfølgelig også vælge enkeltelementer. Det giver dig fuld fleksibilitet og tryghed.

Lagerrobot

Hele EMS-pakken

Et tæt og tillidsfuldt samarbejde er nøglen til enhver succes, og med et indgående kendskab til hinanden er vi garanter for at kunne opfylde alle dine behov.

Som professionel EMS-partner tager vi ansvar for alt fra udvikling af nye produkter og opdateringer af de eksisterende, produktion, lagerføring logistik og indkøb.

Du er sikker på, at alt kører på de nyeste teknologiske skinner med høj hastighed og stor kvalitet. Og med hele EMS-pakken kan vi også sætte produktionshastigheden op og ned afhængig af markedets svingninger.

Vis mere

Produktion af print

I mere end 30 år har vi med hurtig levering og til konkurrencedygtige priser produceret prototyper, unikke komponenter og print til nogle af de største virksomheder i verden.

Det kræver optimale produktionsløsninger med sans for detaljen og en god teknisk dialog med dig. Her er vores ERP-system helt vitalt. Det sikrer nemlig et professionelt flow af teknisk dokumentation og en let kommunikation mellem dig og vores produktion.

Vis mere

Strategisk partnerskab

Med vores mangeårige erfaring er Tronex et oplagt valg for dig, der har brug for strategisk sparring. Det kan være, du skal have udviklet et produkt eller have optimeret en allerede eksisterende produktportefølje?

Ofte kræver nye produkter nemlig også nye produktionsløsninger. Her kan vi som partner hjælpe dig allerede fra den spæde begyndelse med at optimere funktionaliteten ud fra, hvad der kan lade sig gøre.

Vis mere

Logistisk partner og lagerhotel

Dine produkter er i trygge hænder hos os. Vi kan nemlig fungere som lagerhotel og være din logistiske partner. På den måde tager vi ansvar for dit produkt og foretager lagerføring af både komponenter og færdige enheder.

Det skaber tryghed og værdi for din forretning, og Tronex er altid klar til hurtig levering, når der er behov for det.

Vis mere

Skriv dig op til TRONEX nyhedsbrev her