Corporate Social Responsibility

Vi tager ansvar for både samfundet og vores medarbejdere

CSR handler om at tage et ansvar for vores produktion, produkter, medarbejdere og fremtiden.

Hos Tronex udforsker og udvikler vi konstant nye teknologier, som bidrager til forbedringer og bæredygtige løsninger for vores kunder med elektronikprodukter, som skaber værdi både for samfundet og vores kunder.

I mange år har vi været leveringsdygtige i innovation til blandt andet vindkraft og energisektoren med produkter, som er med til at give samfundet en grønnere profil. Det kalder vi for innovation, der betyder noget.

Derfor benytter vi også selv udelukkende elektricitet fra vindenergi i vores bygninger og produktion, og vi sørger også for at værne om fremtiden ved kvit og frit at tilbyde returneringsmuligheder for alle kunder, så vi kan genanvende det, vi tidligere har produceret, miljørigt. Vi har nemlig og tager ansvar for fremtiden.

På samme måde tager vi også ansvar for vores medarbejdere. Det er nemlig kun takket være dem, at vi er i stand til at opretholde langvarige og loyale partnerskaber med vores kunder. Derfor tager vi hånd om vores medarbejderes sundhed og udvikling og støtter dem til en god karriere hos Tronex.

Skriv dig op til TRONEX nyhedsbrev her